LEGUTOLSÓ FRISSÍTÉS 2017.02.01.

GALÉRIA

ELVIHETŐ MADARAKRÓL KÉREM ÉRDEKLŐDJÖN EMAILBEN AZ ixodes969@t-online.hu CÍMEN, VAGY A FACEBOOKON  András Sütő NÉVEN.

KÖSZÖNÖM


VISZONTELADÓKAT ÉS KERESKEDŐKET NEM SZOLGÁLOK KI!

FONTOS!

Madarat maximum egy hétre teszek félre, többre nem. Kivéve, ha a leendő gazdi a madár árának a felét előre készpénzben kifizeti, vagy átutalja. Lemondás esetén a foglaló nem jár vissza!
Sajnos többször előfordult már, hogy eltetették a madarat, hetekig nem jöttek érte, hitegettek, majd ekkor, majd akkor jönnek, közben meghalt a nagymama, elköltöztek, sürgős focimeccs volt stb. Közben lett volna más, aki szívesen elvitte volna a madarat, de a foglalás miatt nem adtam oda. Közben a madarat visszamondták, vagy egyszerűen eltűntek, a telefont nem vették fel, vagy kinyomták (no comment). Közben a másik leendő gazdi elállt a vásárlástól, és inkább máshol vett madarat. Tiszteljük meg egymást annyival, hogy ezt megértjük. Csúnya dolog a másikat szédíteni, aztán angolosan távozni. Sajnos nem egyedi esetről van szó.

Az itt látható madarak nem eladók, részben azért, mert korábbi madarakról készített képek, részben már tenyészmadarak és nálam költenek. A képek a választást könnyítik meg a kedves madárbarát-vásárló részére. Az eladó madarakról érdeklődjön email-ben, vagy nézze meg az "Elvihető madarak" menüpontot.

 
1. kép hím                  2. kép hím                   3. kép tojó
                     
   
4. kép hím                   5. kép tojó                  6. kép hím

   
7. kép tojó                 8. kép tojó                   9. kép tojó


10. kép hím                                     11. kép pasztelzöld hím


12. kép hím                                 13. kép hím                     

Folyt. köv.